MacBeer lives 4 ever

MacBeer is er mee gestopt (maar niet helemaal)

“Partir, c’est mourir un peu”

Aan 10 jaar MacBeer is een einde gekomen

Beste bezoeker, MacBeer punt NL is niet meer in de lucht. Daarom kom je nu op deze pagina terecht als je “MacBeer.nl” in je browser selecteerde. Beide websites zijn van mij maar met MacBeer ben ik na meer dan 10 jaar gestopt.

Van die 10 jaar was MacBeer.nl grotendeels een online archief. Dat online archief is gedateerd geraakt. Daarom moest ik er wat aan gaan doen. En dan kan op een paar manieren:

  1. Je werkt de boel bij en moderniseert het, zodat het weer actueel is.
  2. Of je stopt er mee.

Ik heb voor het laatste gekozen maar niet helemaal. Niet opgeven maar verder gaan op een andere manier. Lekker Werken in de Cloud, deze website, is mijn nieuwe blog (weblog). Hier pak ik de draad weer op. Dus eigenlijk doe ik wat ik bij punt 1 beschreven heb, ook al lijkt het misschien op het eerste gezicht op punt 2.

Hoe het verder gaat

Ik heb de draad met bloggen dus weer opgepakt en dat kun je hier allemaal lezen. Ik heb besloten om een deel van mijn kennnis hier te delen. En handige tips geven: over Apple, Wifi, mobiel werken (in de breedste zin), veiligheid en privacy. Artikelen en tips voor ondernemers en andere geïnteresseerden. Dat doe ik minimaal een keer per maand en als ik tijd en zin heb doe ik dat vaker.

Sommige artikelen zullen kort zijn, ±1 A4-tje als je het zou printen. Andere artikelen zullen dieper op een onderwerp ingaan en daardoor langer zijn. En natuurlijk haak ik in op de actualiteit als daar aanleiding voor is. Dan kan het gaan over leuke nieuwe dingen die er aan komen, of over wat je kan doen om je te beschermen tegen een malware-aanval mocht die er zijn en je Apple ‘deviceʼ als doelwit hebben.


Voeg deze site toe aan je favorieten

Aan je bookmarks, bladwijzers, favorieten, of hoe je webbrowser het ook noemt. En denk er aan om weer terug te komen hier. Je kan deze website ook toevoegen aan je RSS-feed maar gebruikt iemand dat nog? Binnenkort krijg je de mogelijkheid om je email-adres door te geven. Dan houd ik je automatisch op de hoogte van de nieuwtjes hier.


Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Naar de startpagina van deze website.

Geef hier je reactie

Scroll naar top