Echte liefde komt met de post

Fanmail !

Onderstaand juweeltje trof ik aan in een van mijn mailboxen. En omdat het in oktober Cyber Security Awareness Month is, zet ik het gewoon online. Jammer dat ‘Hacker’ de foto’s niet heeft meegestuurd. Dan kon ik die hier mooi bij plaatsen (als deze Suitable For Work waren). Nu moest ik een stockfoto gaan zoeken. Enkele opmerkingen van mij staan [tussen dit soort haakjes].

U schreef:

[Onderwerp:] Hackers kennen het wachtwoord van uw account. Het wachtwoord moet nu worden gewijzigd

Ik groet je!

Ik heb slecht nieuws voor u. 11/07/2019 – op deze dag heb ik uw besturingssysteem gehackt en kreeg ik volledige toegang tot uw account [weggelaten].
Het is nutteloos om het wachtwoord te veranderen, mijn malware onderschept het elke keer weer.

Hoe het was:
In de software van de router waarop je die dag was aangesloten, was er een kwetsbaarheid. Ik heb deze router voor het eerst gehackt en er mijn kwaadaardige code op geplaatst. Toen je op het internet binnenkwam, werd mijn trojan op het besturingssysteem van je apparaat geïnstalleerd.

Daarna heb ik een volledige kopie van uw schijf gemaakt (ik heb al uw adresboek, geschiedenis van het bekijken van sites, alle bestanden, telefoonnummers en adressen van al uw contacten).

Een maand geleden wilde ik uw apparaat vergrendelen en vragen om een klein bedrag om het te ontgrendelen.
Maar ik keek naar de sites die je regelmatig bezoekt, en kwam tot grote vreugde van je favoriete bronnen.
Ik heb het over sites voor volwassenen.

Ik wil zeggen – je bent een grote viezerik. Je hebt ongebreidelde fantasie!

Daarna kwam er een idee bij me op.
Ik heb een screenshot gemaakt van de intieme website waar je plezier aan beleeft (je weet waar het over gaat, toch?).
Daarna heb ik je entertainment gefilmd (met je camera-apparaat). De video bleek uitstekend te zijn, geen twijfel mogelijk!

Ik ben ervan overtuigd dat je deze foto’s niet aan je familie, vrienden of collega’s wilt laten zien.
Ik denk dat $717 een heel klein bedrag is voor mijn stilte. Bovendien heb ik veel tijd aan jou besteed!

Ik accepteer alleen geld in Bitcoins.
Mijn BTC portemonnee: [weggelaten].

U weet niet hoe u een Bitcoin portemonnee aan te vullen?
Schrijf in de zoekmachine “Hoe stuur ik geld naar de Btc portemonnee”.
Het is gemakkelijker dan geld naar een creditcard te sturen!

Voor betaling heeft u iets meer dan twee dagen de tijd (precies 50 uur).
Maak je geen zorgen, de timer start op het moment dat je deze brief opent. Ja, ja … het is al begonnen!

Na betaling, mijn virus en vuile foto’s met u automatisch zelfvernietiging. P.S. Als ik niet het opgegeven bedrag van u ontvangen, dan zal uw apparaat worden geblokkeerd, en al uw contacten zullen een foto’s ontvangen met uw “vreugde”.

Ik wil dat je voorzichtig bent.
– Probeer mijn virus niet te vinden en te vernietigen! (Al uw gegevens zijn al geüpload naar een externe server)
– Probeer geen contact met mij op te nemen (Ik heb dit bericht gemaakt vanuit uw account).
– Verschillende beveiligingsdiensten zullen u niet helpen; het formatteren van een schijf of het vernietigen van een apparaat zal ook niet helpen, omdat uw gegevens zich al op een externe server bevinden.

P.S. Ik garandeer u dat ik u na betaling niet meer zal storen, omdat u niet mijn enige slachtoffer bent. Dit is een erecode van een hacker.

Vanaf nu adviseer ik u om goede antivirussen te gebruiken en deze regelmatig (meerdere keren per dag) te updaten!

Wees niet boos op mij, iedereen heeft zijn eigen werk.
Vaarwel.

Hacker

Doei.


P.S. Eigenlijk is het alleen in Amerika National Cyber Security Awareness Month. Goed dat ze er de hele maand aandacht aan geven. Maar dat zou hier ook moeten gebeuren en ook in de rest van de wereld. Dus is het wat mij betreft (International) Cyber Security Awareness Month.

Geef hier je reactie

Scroll naar top